Massages

Voetreflex massage

In de voeten wordt het hele lichaam weerspiegeld. Voetreflexologie is een drukpuntmassage van de zenuwuiteinden van de voeten die in verbinding staan met alle organen en systemen van het lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones (drukpunten) op de voeten wordt de doorbloeding en de energiedoorstroming van het lichaam gestimuleerd. Tevens worden blokkades in het lichaam opgeheven en afvalstoffen afgevoerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Voetreflexologie is echter geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg en er wordt geen diagnose gesteld. Daarom moet iemand met klachten ook altijd eerst een arts raadplegen.

Zeven redenen waarom Voetreflexologie zo gezond is:

  • Het ontspant en ontstresst;
  • Je lichaam wordt geprikkeld en reageert direct op een massage;
  • Werkt pijnstillend;
  • Bevordert een goede nachtrust;
  • Verbetert de bloedtoevoer;
  • Pept je humeur op;
  • Preventief.

Aroma Touch massage

De AromaTouch techniek is een eenvoudige en zachte manier van masseren met de essentiële oliën van doTERRA. De massagetechniek zorgt ervoor dat de essentiële oliën diep het weefsel binnendringen en, daar waar nodig, ondersteuning geven. De techniek bestrijkt de vijf energiebanen van het lichaam van kruin tot teen en stimuleert de orgaanpunten langs de ruggengraat. De toepassing heeft als doel het lichaam in een staat van evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelend vermogen te versterken. De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutisch gebruik van essentiële oliën. 

De effecten van een AromaTouch techniek:
Eenvoudige en intuïtieve aanrakingstechniek;

zorgt voor ontspanning;
Ondersteunt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam;
Ondersteunt het welzijn en een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel;

Combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen;
Helpt o.a. bij stress, depressieve klachten, pijnklachten en chronische pijn.


Lomi Lomi massage

Lomi-Lomi is een Hawaïaanse massage waarbij veel gewerkt wordt met de gehele armen, en minder de nadruk wordt gelegd op het masseren met de handen.

Sport massage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Een sportmassage is een vrij stevige massage en hiermee zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Shiatsu hoofd/nek massage