Huidtherapeut

Maak kennis met onze huidtherapeute!

 

De volgende datum aanwezig:

- 25 januari

- 8 maart

- 19 april

 

Mijn naam is Chris en ik ben werkzaam bij Cosmetique Totale als huidtherapeute. Eens in de 6 weken ben ik aanwezig bij salon Beyoutiful om diverse laserbehandelingen en medische peelings uit te voeren. Ik behandel onder andere acne, littekens, vaatjes en pigment, maar u kunt ook bij mij terecht voor definitief ontharen.

 

Bent u benieuwd of ik u kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Hierin bekijk ik samen met u wat de beste behandeling is bij uw wens en/of klacht. Ik kijk er naar uit om u te mogen ontvangen!

 

Een hartelijke groet, 

Chris


Cosmetique Totale 

Wat doet een huidtherapeut?

Het werk van een huidtherapeut (huidtherapie) bestaat voornamelijk uit het verminderen, oplossen of voorkomen van (klachten door) huidproblemen. Een huidtherapeut werkt vaak samen met andere specialisten zoals dermatologen en huisartsen. Het specialisme huidtherapie wordt gezien als een aanvulling op dermatologie.

 

 

Wanneer ga je naar een huidtherapeut?

Je kunt voor alle huidproblemen terecht bij onze huidtherapeuten.
Voorbeelden van klachten waarbij huidtherapie wordt toegepast zijn:


• Lichte tot zware vormen van acne
• Vaataandoeningen zoals rosacea of couperose
• Pigmentvlekken
• Littekens verwijderen of het camoufleren daarvan
• Huidveroudering, rimpels
• Overbeharing
• Ongewenste tatoeages

 

Vergoeding huidtherapie

Huidtherapeutische behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed. Of je de behandelingen vergoedt krijgt is afhankelijk van je zorgverzekering. Huidtherapie valt onder de aanvullende zorgverzekering. Als je recht hebt op een vergoeding dan zit je bij ons goed, want wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars!

Wilt u Gratis advies van de Huidtherapeut?

Graag nodigen we u dan uit voor een gratis en vrijblijvend consult.

Tijdens dit consult kan de huidtherapeut uw huid goed bekijken en kunt u uw wensen bespreken. Vervolgens kan de huidtherapeut met deze informatie u een persoonlijk advies geven voor een behandelplan die aansluit bij uw wensen.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan een kijkje op www.cosmetique-totale.nl of bel 0624162628.