Onze diensten

Bij schoonheidssalon Beyoutiful kun je terecht voor verschillende behandelingen. Zo kun je bij ons terecht voor huid verbeterende gezichtsbehandelingen, maar ook voor ontspannende behandelingen. Wij luisteren graag naar wat jouw specifieke wensen en behoeftes zijn en passen daar de behandeling op af. 

 

Bij ons kun je zelf het gemak van online afspreken ervaren. Deze service kun je ten alle tijden gebruiken.

 

Mocht je interesse of vragen hebben in een behandeling kun je altijd contact opnemen!

Gezichtsbehandelingen

Iedere huid is uniek. Met onze hoogwaardige producten maken wij graag een behandeling op maat en waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft.


Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continue stroom van 100% zuivere kristallen. De kristallen worden direct weer afgezogen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling.


Pedicure

Heb je last van een likdoorn, eelt, kloven, ingegroeide teennagel  of andere voetproblemen? Geef je voeten wat aandacht en loop niet langer rond met deze klachten. Mocht u meer willen weten kun je uiteraard ook vrijblijvend contact opnemen om samen de mogelijkheden te bespreken. Kom eens langs voor een professionele pedicure behandeling!


Manicure

Je handen zijn een visitekaartje en ook die verdienen het beste. Kies jij voor een korte manicure behandeling of een uitgebreide manicure behandeling met een bijpassende kleur?


Ontharen

Doormiddel van ontharing zorg je ervoor dat de haartjes steeds dunner en minder worden waardoor je tot wel 4 weken profijt hebt van een gladde huid.